IDIOMAS

0
0 item

Para poder realizar esta compra o reserva, tiene que terminar el proceso que tiene abierto de compra o reserva. Tambien puede vaciar el carrito

No hi ha articles

El Triangle d'Exposició

El Triangle d'Exposició
Repassem un dels conceptes més bàsics de la fotografia per començar el curs escolar amb bon peu. Un repàs per com treballar el diafragma, l'obturació i la sensibilitat per a aconseguir l'exposició perfecte.
Les càmeres són per l'estiu - Part 2
En aquesta segona part repassem les necessitats i problemes que poden sorgir durant rodatges o sessions de foto en exteriors.
Les càmeres són per l'estiu - Part 1
Ja estem a l’estiu, i amb ell arriba el bon temps i moltes hores a ple sol. És moment de sortir al carrer (o al camp) i engegar els motors de la nostra càmera de vídeo o fotografia.
Zeiss SuperSpeed MKIII T1.3
Coneix l'equip que vam utilitzar per gravar el vídeo promocional de les noves òptiques de cinema.
Coneix el nou IQ3 100MP Trichromatic
Phase One i Sony han desenvolupat una actualització del seu ja famós sensor de 100MP per tenir una millor fidelitat de color.

Nou HAP-2 per XF

Nou HAP-2 per XF
A Aclam hem tingut la nostra càmera de fotografia Phase One XF en procés de posada a punt per guanyar un autoenfocament millorat, únic en el sistema de mig format.
Celebrem el primer aniversari del Plató 205
La cita serà el proper 30 de novembre a les 19h al Plató 205 i aprofitarem per conèixe’n i gaudir d’un vermut de la mà de Morro Fi.
VacuMount, l'opció per muntar equips a vehicles
Ja tenim disponible a Aclam el kit VacuMount d’Idea Vision. És sistema que permet subjectar equips a vehicles sense necessitat de tenir aquests adaptats per a aquesta finalitat.

Estrenem web!

Estrenem web!
Estrenem web i t'expliquem totes les novetats que inclou. No t'ho perdis!