IDIOMAS

0
0 item

Para poder realizar esta compra o reserva, tiene que terminar el proceso que tiene abierto de compra o reserva. Tambien puede vaciar el carrito

No hi ha articles

Els naranjitos com a kit bàsic d'il·luminació
Quan algú està aprenent a il·luminar amb llum contínua, una de les primeres llums amb la que es comença és el quars. Batejada així perquè es substitueix el típic vidre de la bombeta per aquest mineral.
Fotografia amb el flaix Profoto A1
La fotografia amb flaix és potser un dels obstacles principals amb els que es troba qualsevol fotògraf. Molta gent renega treballar amb flaix per por a acabar amb imatges planes, cremades o que resulten artificials.

Atomos Ninja V 5 4K 60p

Atomos Ninja V 5 4K 60p
Després de revolucionar el mercat de les gravadores externes de vídeo, Atomos pretén seguir sent un estàndard per a les càmeres mirrorless i DSLR amb el Atomos Ninja V, ja disponible per a llogar a Aclam.

El Triangle d'Exposició

El Triangle d'Exposició
Repassem un dels conceptes més bàsics de la fotografia per començar el curs escolar amb bon peu. Un repàs per com treballar el diafragma, l'obturació i la sensibilitat per a aconseguir l'exposició perfecte.
Les càmeres són per l'estiu - Part 2
En aquesta segona part repassem les necessitats i problemes que poden sorgir durant rodatges o sessions de foto en exteriors.
Les càmeres són per l'estiu - Part 1
Ja estem a l’estiu, i amb ell arriba el bon temps i moltes hores a ple sol. És moment de sortir al carrer (o al camp) i engegar els motors de la nostra càmera de vídeo o fotografia.
Zeiss SuperSpeed MKIII T1.3
Coneix l'equip que vam utilitzar per gravar el vídeo promocional de les noves òptiques de cinema.
Coneix el nou IQ3 100MP Trichromatic
Phase One i Sony han desenvolupat una actualització del seu ja famós sensor de 100MP per tenir una millor fidelitat de color.

Nou HAP-2 per XF

Nou HAP-2 per XF
A Aclam hem tingut la nostra càmera de fotografia Phase One XF en procés de posada a punt per guanyar un autoenfocament millorat, únic en el sistema de mig format.
Showing 1 to 9 of 12 (1 Pages)