IDIOMAS

0 Producte Articles (buit)
0 item

Para poder realizar esta compra o reserva, tiene que terminar el proceso que tiene abierto de compra o reserva. Tambien puede vaciar el carrito

No hi ha productes

Borrar Ver Ver

BLOG

La primera format mig de Fujifilm arriba a Aclam

La primera format mig de Fujifilm arriba a Aclam

Un sensor de format mig (43.8 x 32.9mm), resolució de 51,4 megapíxels, visor electrònic extraïble o pantalla tàctil d’LCD són algunes de les característiques que reuneix la Fujifilm GFX50S. A un preu especial durant un temps limitat, podràs llogar-la a Aclam per a què la provis i vegis tot el que la primera càmera de format mig creada per Fujifilm pot oferir-te.

Després de l’èxit de les mirrorless de la sèrie Fujifilm X, la companyia ha fet un salt per competir amb càmeres de mig format professional. La GFX50S ofereix una qualitat d’imatge superior a moltes DSLR full frame amb una versatilitat d’ús equivalent a una càmera petita i compacta mirrorless.

En tan sols 825 grams hi té cabuda la combinació perfecta entre qualitat professional i agilitat d’ús per a qualsevol situació; la GFX50S es desmarca així de la competència gràcies a la seva capacitat de captar colors i la gran nitidesa que ofereix.

Aquí pots veure una mostra del que pot donar de sí aquesta càmera.